rockatopia

Tuesday, April 28, 2009

Test your skill!!


Anybody who dare to paint this illustration..feel free to do it!!i do like you guys show your stuff for this drawing.Manual or digital..go ahead!!If its not so much trouble..please let me see the result okey..i do like to see my drawing with somebody else paint it...so..have fun!!

13 comments:

anas afrohead said...

cant wait to see the result bro..
nanti sapa2 dah paint, suruhla diorang anta kat bro.
ksik upload kat blog ni
:)

oRen said...

aku pun tak sabar ni..

Rambai/Soul said...

dont worry anas..aku akan uplod kan!!oren painting figer ko mmg lazat..dasat ko pnya stail!!

oRen said...

rambai, nanti aku nak datang bertandang ke opis... ade ruang lagi tak (dalam selai dua ke..)?

Kito said...

Cun Giloh artwork abg Rambai...

Rambai/Soul said...

untuk ko oren..10 kpg pun aku terima..nanti aku diskas ngan petai..kasi cun punye!!

Rambai/Soul said...

tengkiu kito..

Kartunis Gandum® said...

Aduh..ni menguji kesabaran aku hahaha...

bole aku guna wacom bamboo aku nak praktis!

Kito said...

Abg Rambai,sebagai editor majalah Apo?Abg leh komen cikit tak blog saya yang bertajuk My gelery..Bleh tak komen apa yang kurang dan apa yang masih lemah untuk hamba jadikannya sebagai Ilmu pengetahuan?

INDRA QIRANA said...

saya pon nak mintak tunjuk ajar...teruskan bekaryaaaa broo

Rambai/Soul said...

bleh..kalau nk tunjuk ajar..sila le emel kt aku apa2 soalan pun..aku tolong mana yg mampu ye...

Azi$M@t_BaDU+ said...

sy nk tlibat....
tp lps beli wacom dulu r.....
skunk sketch2 gune pencil je

Ladynoe™ said...

aku nak try jugak boley? ada deadline?

Teach me to Fly!!

Teach me to Fly!!
cartoon music