rockatopia

Wednesday, February 25, 2009

Gastroboy sub design

Gastroboy


Ni pun target utk animation..masih duk dlm almari lagi!!Citer pasal budak bertarung ngan kuman jahat dlm badan.Dramatik sungguh critanya tau..huuuuuu!!

Rockatopia design


Design ni dah lama aku buat..target nak buat utk animation kut..tak tau la apa nasib dia.Hope to see you fly brader..

Muzium Negara by night


Drawing ni aku buat untuk captain Mystery..tapi x tau lagi nak guna ke tak!!..(cheh..aku cuba klepet disitu..)guna la kut..heh!

Tuesday, February 24, 2009

Captain Mystery in the making..


Nantikan kemunculannya..

Superhero spoof...






Artwork ni aku buat dlm 2 tahun lepas kut..dh kluar dlm majalah Apo.Korang kalau nak layan lawak tahap pecah pundi kencing..korang beli la Apo ye!!kurang2 boleh le rehatkan minda korang tu..sian kat diee!!

Monday, February 23, 2009

Salam buat semua..


Akhirnya aku terjebak jugak dalam arena pemblogan eksplefem terapasisss(bahasa Azerbaijan kuno) ni.Tengok memember lain dah maju kedepan..rasanya cam beruk pulak kalau aku tak follo sekali.Benda yang elok ni rugi kalau kita buat x tau ye tak!!So..dalam blog aku yg x seberapa kacak ni..aku cuba la letak bebrapa artwork aku yg lama dan terbaru yg aku dok tgh buat skang ni.Aku ni kira bdk yg baru daftar skolah..jadi mmg banyak kekuarangan lagi la agaknya dlm blog aku ni..kalau korang ada sebarang idea,konsep atau nak bagi job ke(mih..mih..mih) sila la hantar komen dan offer tu slamber kat aku ekkk!!..Okela..aku aku blah dulu nak cari artwork nak sumbat dalam blog ni..Adios amigo!!

test lagi


artwork test lagi..


Teach me to Fly!!

Teach me to Fly!!
cartoon music