rockatopia

Monday, February 23, 2009

Salam buat semua..


Akhirnya aku terjebak jugak dalam arena pemblogan eksplefem terapasisss(bahasa Azerbaijan kuno) ni.Tengok memember lain dah maju kedepan..rasanya cam beruk pulak kalau aku tak follo sekali.Benda yang elok ni rugi kalau kita buat x tau ye tak!!So..dalam blog aku yg x seberapa kacak ni..aku cuba la letak bebrapa artwork aku yg lama dan terbaru yg aku dok tgh buat skang ni.Aku ni kira bdk yg baru daftar skolah..jadi mmg banyak kekuarangan lagi la agaknya dlm blog aku ni..kalau korang ada sebarang idea,konsep atau nak bagi job ke(mih..mih..mih) sila la hantar komen dan offer tu slamber kat aku ekkk!!..Okela..aku aku blah dulu nak cari artwork nak sumbat dalam blog ni..Adios amigo!!

No comments:

Teach me to Fly!!

Teach me to Fly!!
cartoon music